Yaban TV - Türkçe yayın yapan ilk doğa,deniz ve macera kanalı
YABAN MAMA YABAN STORE YABAN TUR KURUMSAL PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI REKLAM İLETİŞİM ALBÜM VİDEO İLANLAR FORUM
YABAN ANASAYFA ÇEVRE DOĞA SPORLARI KÖPEK & AV & ATICILIK YELKEN & DENİZ BALIK & OLTA PET CLUB TARIM 4X4

Uzmanına Sorun

Sayfa Değiştir: < 12 | Gösterilen Sayfa 2 / 2, 25 mesajın 21 / 25
Yazar Mesaj
TURKDIVER

• Toplam Gönderi : 4
  • Ödül Puanı : 0
  • Katıldı: 9/12/2009
  • Bölge: EGE
  • Statu: offline
Re:Uzmanına Sorun - 5/1/2011 13:17:03 ( #21 )
Herkeze slm konu ile ilgili bilgiye ihtiyacım var aydınlatırsanız sevinirim. Kendime ait ruhsatlı av tüfeğimi benim nezaretimde başka bir arkadaşıma kullandırabilirmiyim? Bir ara sanki jandarmadan izin alınarak böyle bir eylemin yapılabileceği konusuna ilişkin birşeyler duymuştum aslı astarı nedir öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.
SERKAN DALKILIÇ 1979
Komatsu

• Toplam Gönderi : 1
  • Katıldı: 1/5/2011
Re:Uzmanına Sorun - 5/1/2011 19:13:32 ( #22 )
Sevgili arkadasim bu mermi bir MG-3 isimli askeri bir silahin mermisnie benziyor
elitavci

ctrlbende

• Toplam Gönderi : 1
  • Katıldı: 1/26/2011
Re:Uzmanına Sorun - 26/1/2011 16:51:32 ( #23 )
selam
ben babama yarı otomatik bir av tüfeği istiyorum. hayırlı evlat olacağız ya. kastamonuluyuz ve fındık bahçelerimiz var gece fındık zamanında bahçelerimizi domuzlara karşı korumak zorunda kalıyoruz. ben çok ta maliyetli olmayacak bir tüfek almak istiyorum aklıma huğlu  g-505 geldi web üzerinden baktım ve beğendim açıkcası ama stabil bir tüfekmidir bilemiyorum konuyu uzmanına sormak istedim. teşekkürler
caylak_avci

• Katıldı: 8/25/2009
Re:Uzmanına Sorun - 26/7/2011 16:15:25 ( #24 )
öncelikle selamlarımı iletiyorum tüm av ve doğa severlere.Benim kafama takılan bi durum var ben 22 yaşında avcılık yapan fakat tabir yerindeyse çömez biriyim.Yarı otomatik av tüfeğim var merak ettiğim konu ise şu.Tüfeğimi kullanmadığım zaman tüfek kurulu mu olmamalı yoksa tetik düşürülmeli mi?Eğer kurulu olarak kalması gerekecekse bu durum silahın yayına zarar vermez mi zamanla yay gevşer mi diye düşünmekteyim.Daha önceleri silahımı kurulu olarak bırakıyordum(tabi ki tamamen boş olarak).Daha sonra tetiği düşürdükten sonra durması gereken yere bıraktım.Kısaca avdan sonra silahın fişek yatağını boşalttıktan sonra tetiği düşürmeli miyiz yoksa olduğu gibi kalmalı mı.Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.Şimdiden abilerime teşekkür eder saygıyla hepsini selamlarım.
caylak_avci

• Katıldı: 8/25/2009
Re:Uzmanına Sorun - 16/8/2011 21:52:56 ( #25 )
av sezonu açıldığı için herkes ava gitti galiba :))))
Sayfa Değiştir: < 12 | Gösterilen Sayfa 2 / 2, 25 mesajın 21 / 25

Geç:

Şuan aktif olan kullanıcılar
Şu anda 0 üye ve 1 misafir bulunuyor.
İkonlar ve İzinler
  • Yeni Mesajlar
  • Yeni Mesaj Yok
  • Yeni Konu w/ Yeni Mesajlar
  • Yeni Konu w/o Yeni Mesajlar
  • Kilitli w/ Yeni Mesajlar
  • Kilitli w/o Yeni Mesajlar
  • Mesaj Oku
  • Yeni Konu
  • Mesaj Cevapla
  • Yeni Anket
  • Oy Kullan
  • Mesaj ödül sonrası
  • Kendi mesajlarımı sil
  • Kendi konularımı sil
  • Mesaj oranı

© 2000-2009 ASPPlayground.NET Forum Version 3.4

Bu sitede yer alan okur yorumları, forum içerikleri, üye resim ve videoları, üyelerin kendi kişisel görüşleridir. YABAN'ı bağlamaz.Bu sitede yer alan haber, yorum, okuyucu görüşleri, forum içerikleri, resim, video ve her türlü içerik kaynak gösterilerek dahi kopyalanamaz, hiç bir surette kullanılamaz. 

Anasayfa     Albüm     Video     Forum     İlan / 2.El     Üye Girişi     Yaban Mama     Yaban Store     Yaban Tur
Çevre     Doğa Sporları     Köpek & Av & Atıcılık     Yelken & Deniz     Balık & Olta     Pet Club     Tarım     4X4
Kurumsal     Programlar     Yayın Akışı     Reklam     İletişim