Yaban TV - Türkçe yayın yapan ilk doğa,deniz ve macera kanalı
YABAN MAMA YABAN STORE YABAN TUR KURUMSAL PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI REKLAM İLETİŞİM ALBÜM VİDEO İLANLAR FORUM
YABAN ANASAYFA ÇEVRE DOĞA SPORLARI KÖPEK & AV & ATICILIK YELKEN & DENİZ BALIK & OLTA PET CLUB TARIM 4X4

Yaban TV yöneticilerine mesaj

Yazar Mesaj
ctetik

• Toplam Gönderi : 3
  • Ödül Puanı : 0
  • Katıldı: 12/10/2011
  • Statu: offline
Yaban TV yöneticilerine mesaj - 10/12/2011 15:39:58 ( #1 )
Web dizaynı, HTML ve bilgisayar donanımı hakkında iyi derecede bilgiye sahibim.
Eğer ihtiyaç varsa Yaban Forumda yönetim ve derleme toplama için Admin olarak görev yapabilirim.
Bilgilerinize.
idrisim75

• Toplam Gönderi : 1
  • Katıldı: 6/14/2010
Re:Yaban TV yöneticilerine mesaj - 11/12/2011 20:56:17 ( #2 )
Slm.lar ben yabanın sembolünü arıyorum çok hoşuma gidiyor bundan dolayı arabamın ön kaputunu kaplıyacak büyüklükte armanızdan istiyorum nerde bulabilirim yada siz gönderirseniz dahada iyi olur gururla yapıştırırım bana yardımcı olabilirmisiniz. idrisim75@hotmail.com
riza15

• Katıldı: 12/31/2011
Re:Yaban TV yöneticilerine mesaj - 31/12/2011 01:53:25 ( #3 )
slmlr ben yamaç paraşütü mikrolight paramotor ile ilgili video havacılık ile ilgili bi bölüm açılmasını istiyorum ama siz nasıl uygun görürsünüz bilmiyorum tvde izlediğim 3 tane kanal vardı şipşak tv'nin frekansını super isimli bi müzik kanalı işgal ettiğinden sanki müzik kanalımız hiç yokmuş gibi kanal sayım 2 ye düştü 1. si siz YABAN TV  ve 2.si akıllı tv diğer kanallar ilgimi pek çekmiyor çalıştığım yerde arkadaşlarım benim izlemiş olduğum kanalları pek sarıcı bulmuyorlar burada 2 kişiyiz sizin kanalınızı izleyen/ dediğim gibi hava sporları yamaç paraşütü,paramotor,mikrolight gibi sporlarda eklenebilirse diycem ama siz bilirsiniz işinize karışmak gibi olmasın güzel günler başarılı yayın hayatı diliyorum
ibrahim_55

• Katıldı: 1/19/2012
Re:Yaban TV yöneticilerine mesaj - 19/1/2012 21:21:53 ( #4 )
Dürbünlü tüfeklerle çok uzaktan sinsice adil olmıyacak şekilde gerçek avcılara yakışmayan avlanmayı adaletsiz buluyorum.Oysa bize sünnet olan avcılığı hayvanlarla eşit şartlarda yapmak daha adil değil mi?Saygılarımla...
erkan16

• Katıldı: 1/25/2012
Re:Yaban TV yöneticilerine mesaj - 25/1/2012 16:43:35 ( #5 )
mehama ben busadan erkan. aksam saat yediden sonra evimde oluyorum. Yaban tv den baska bir kanalı izlemek istemiyorum ama o saatlerdeki yayın akısını hıc begenmiyorum. Sürekli yarım türkce aksanlı bir gurbetcımız balık tutuyor onu izlettiriyorsunuz. Ben kanalımda gorselliği daha fazla, bol av yapılan yayınlar gormek istiyorum. Sayın yaban tv yöneticilerine sevgi ve saygılarımla sunarım.
Av Cenneti Yusufeli

• Toplam Gönderi : 3
  • Katıldı: 8/19/2009
Re:Yaban TV yöneticilerine mesaj - 2/2/2012 22:17:16 ( #6 )
Sayın yöneticiler; lütfen şu ekranda peşpeşe 3 ve üzeri  atış yapılan avları göstermeyınız.Adam pompalıya ve y otomatiğe takmış 3 ve üzeri 5li 6li hatta belki 8 li boru şarjör çıkmış avlağa yapmış katlıamını sızde bızlere izlettırıyorsunuz.Bu görüntülere lütfen dıkkat edelim.Hiçde av ahlakına vede etiğine uymayan hareketler ve görüntüler bunlar.Çok dıkkatımı çekıyor.Yazmayayım dedım ama dayanamadım.Üstelik mak kararlarınada aykırı.Hayırlı senelere.Rastgele b civan bşk Yusufeli.
diver10

• Katıldı: 2/21/2012
Re:Yaban TV yöneticilerine mesaj - 21/2/2012 18:42:20 ( #7 )
videları izleyemiyorum missing plug in diyor hangi plug in i indirmem laZIM cromu kullanmaktayım
unalk

• Katıldı: 1/31/2012
Re:Yaban TV yöneticilerine mesaj - 8/3/2012 12:38:28 ( #8 )
slm yaban yöneticileri bende tatlı su balıkları hakkında konuşmak istiyorum kızıl ırmaklarda ag sürülüyor bu yasal bir durummu agı üst tarafdan geriyorlar botlarla 5 kilometre sonra agı kaldırıyorlar bu durumda ne yumurta bırakıyorlar ne yuva resmen balık katliamı bu trıvırıdan daha tehlikeli bi durum bence teşekürler

Geç:

Şuan aktif olan kullanıcılar
Şu anda 0 üye ve 1 misafir bulunuyor.
İkonlar ve İzinler
  • Yeni Mesajlar
  • Yeni Mesaj Yok
  • Yeni Konu w/ Yeni Mesajlar
  • Yeni Konu w/o Yeni Mesajlar
  • Kilitli w/ Yeni Mesajlar
  • Kilitli w/o Yeni Mesajlar
  • Mesaj Oku
  • Yeni Konu
  • Mesaj Cevapla
  • Yeni Anket
  • Oy Kullan
  • Mesaj ödül sonrası
  • Kendi mesajlarımı sil
  • Kendi konularımı sil
  • Mesaj oranı

© 2000-2009 ASPPlayground.NET Forum Version 3.4

Bu sitede yer alan okur yorumları, forum içerikleri, üye resim ve videoları, üyelerin kendi kişisel görüşleridir. YABAN'ı bağlamaz.Bu sitede yer alan haber, yorum, okuyucu görüşleri, forum içerikleri, resim, video ve her türlü içerik kaynak gösterilerek dahi kopyalanamaz, hiç bir surette kullanılamaz. 

Anasayfa     Albüm     Video     Forum     İlan / 2.El     Üye Girişi     Yaban Mama     Yaban Store     Yaban Tur
Çevre     Doğa Sporları     Köpek & Av & Atıcılık     Yelken & Deniz     Balık & Olta     Pet Club     Tarım     4X4
Kurumsal     Programlar     Yayın Akışı     Reklam     İletişim